Weer tot leven? En tot onze rechten? ...

Hallo allemaal :)

Salsa Brussel, weet je het nog? Salsa & Bachata danslessen in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen sinds 2009 ...

Na zeven maanden gedwongen immobilisatie, heropent de school haar deuren voor de zomer op 9 juni, met enige bezorgdheid.

Heeft de angst voor contact, ingeënt en in stand gehouden door het ministeriële beheer van deze pandemie, een blijvende invloed gehad op ons verlangen, onze behoefte en onze vreugde om anderen aan te raken en met hen te dansen? Zal het leven zijn beloop hervatten, en zullen de burgers hun rechten krijgen?

Onze school, vol schulden zoals zoveel andere kleine bedrijven waarvan de staat de val negeerde / minachtte, zal ze deze zomer overleven? Niet-vitale vragen, maar toch vragen.

Het team van Salsa Bruxelles (Sylvia, Mélanie, Maria-Francesca, Sabrina, Ary, Justice & Alain) is erg aanwezig, springlevend en we zijn nooit gestopt met dansen tijdens deze trieste winter. We verwelkomen je de hele zomer en de uurroosters die al online staan, worden aangepast aan je aanwezigheid, al dan niet aanwezig.

Een snelle blik op onze financiële situatie: onze schulden bedragen nu ongeveer 11.000 euro, en dit bedrag had verdubbeld kunnen zijn en ons failliet kunnen laten gaan zonder de genereuze bijdrage van een sponsor die anoniem wil zijn en aan wie we oneindig dankbaar zijn voor hun steun ons op deze manier.

Veel studenten hadden vlak voor onze 'detentie' een abonnement betaald en hebben daardoor een vordering op onze rekeningen. We bieden ze:

1) of om het aantal cursussen te volgen dat overeenkomt met deze toelage vóór 27 augustus 2021, is de heropening van de school in september niet gegarandeerd
2) of om ons te steunen door dit overschot geheel of gedeeltelijk op te geven (en dus om onze schuld evenveel te verminderen)

We kunnen ze helaas geen restitutie bieden, en dat betreuren we oprecht.

We hopen je gezichten weer te zien, al je bekende gezichten die verdwenen in de onrust, en we kijken ernaar uit om nieuwelingen te verwelkomen die het grote avontuur van leren en plezier zullen aangaan dat we onze studenten proberen te bieden.

Het is bijna nu;)

Alain

Beperkingen?

Regelmatig handen wassen en / of desinfecteren, voor en na de cursus, draag een masker als u denkt dat dit nodig is
Gezien de voortdurend veranderende gezondheidsmaatregelen, op een vaak absurde en onterechte manier, weten we niet 'op welke voet te dansen' over dit onderwerp (jammer voor een dansschool toch?) En staan ​​we open voor alle samenhangende informatie: weet je iets van een betrouwbare bron? Laat het ons weten!