Francesca

Francesca zette haar eerste stappen in Salsa Bruxelles in 2018 en sindsdien, met het doorzettingsvermogen en de toewijding die haar kenmerken, danst ze, ze danst, ze danst... Al heel vroeg begint ze het personeel van de school bij te staan ​​in de groep lessen, en later zal ze Sylvia assisteren bij de SPIN & STYLE workshops. Na verloop van tijd verfijnt ze haar techniek en krijgt ze meer vertrouwen in haar capaciteiten.
Ze ziet zichzelf als een studente die de volledige cursus Salsa Bruxelles heeft gevolgd, en vertelde ons dat ze thuis waardeert:
- Alain's nauwkeurigheid en techniek, zijn passie voor de authentieke roots van dans, zijn visie op salsa: een spel tussen partners en een plezier om mee te nemen op het ritme van de muziek
- de zachtheid, elegantie en charme van Sylvia, een ervaren pedagoog van natuurlijke stijl
- Ary's dansende opgewektheid, zijn handspelletjes en zijn glimlach
- De bewuste nederigheid van Justitie, haar kalmte, haar zachte dans.
Francy - voor vrienden...spreek uit als 'Franchi' - zegt dat ze veel van ons team heeft geleerd en nog steeds van ons allemaal leert: omdat dans een veelzijdig spel is, waarbij je nooit stopt met leren en spelen!
Ze staat bekend om haar tomeloze energie en grote gevoel voor stijl (allemaal Italiaanse kwaliteiten), maar ook om haar enthousiasme, vrijgevigheid en eigenzinnige humor.
Om te zeggen dat de lessen die Francesca volgt levendig zijn, is een understatement van Beaufort niveau 8! Ciao ciao!

Francesca C.